e15 & PROGRESUS: OLTÁŘ UDRŽITELNOSTI

14:00 h
30. 06. 2024
Císařské lázně, Karlovy Vary
Kontakt
 
 

Progresus spolu s ekonomickým deníkem e15 pořádají cocktail na téma:

OLTÁŘ UDRŽITELNOSTI

30. 6. 2024 / CÍSAŘSKÉ LÁZNĚ, KARLOVY VARY
COCKTAIL

Cocktail plný businessové a kreativní inspirace. Během cocktailu představí Novavita společně se svou sesterskou společností Mykilio „oltář udržitelnosti“. Tento unikátní oltář je vytvořen z materiálů, které pocházejí z tvorby obou firem. Jeho cílem je oslavit jejich závazek k udržitelnosti a kreativnímu přístupu k recyklaci a opětovnému využití zdrojů. Oltář symbolizuje spojení umění a ekologie, a ukazuje, jak mohou být odpady proměněny v něco krásného a hodnotného. 

„V Novavita Labu věříme v materiálovou reinkarnaci. Nadčasový design je srdcem všeho, co děláme. Naším posláním je vytvářet hravé a udržitelné produkty a materiály, které přispívají k čištění planety. Proto všechny naše výrobky vznikají z odpadu nebo recyklovaných materiálů, a každý z nich je plně personalizovatelný pro koncového uživatele,uvedlo studio.

Umělec Martin Kafes33 Hirth k oltáři dotvoří speciální triptych obrazů. Ty vychází ze tří pilířů udržitelnosti, které fungují samostatně, největší smysl je však, pokud se propojí. „Při tvorbě obrazu vycházím ze světla, které je nepostradatelné pro život na Zemi, zároveň bylo světlo důležitým prvkem v sakrální architektuře. Světelný tok můžeme rozdělit na tři základní viditelné barvy: žlutou, modrou a růžovou, které na triptychu rozpracovávám do abstraktních ploch, jež se navzájem prolínají. Ty pak doplňuji o linie v ostatních barevných spektrech světla,“ říká Kafes33.

Odpolední event s přípitkem na krásné umění a udržitelnou budoucnost.

 

Moderuje: Nikita Poljakov, šéfredaktor e15

 

Řečníci / Speakers

Kryštof Mucha
Kryštof Mucha
MFF Karlovy Vary
Lukáš Zrůst
Lukáš Zrůst
Progresus
 
Lukáš Foral
Lukáš Foral
Progresus
 
Martina Zachrlová
Martina Zachrlová
NOVAVITA
  
Martin Hirth
Martin Hirth
Kafes
Nikita Poljakov
Nikita Poljakov
e15
    

Partneři

Progresus
 

Kontakt

14:00 h
30. 06. 2024
Císařské lázně,
Karlovy Vary